Nőgyógyászati járóbeteg ellátás

Nőgyógyászati járóbeteg rendelésen orvosaink célja az, hogy terápiás és megelőző nőgyógyászati ellátást, valamint terhesgondozást biztosítsanak bármely életkori csoporthoz tartozó betegeink számára.
Szerződésben állunk minden Csehországban működő egészségbiztosító társasággal.
Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden egyes páciensünk esetét egyedileg közelítsük meg, a probléma alapos elemzése, részletes kivizsgálás és a klinikai orvoslás legkorszerűbb vívmányainak és kezelési módszereinek alkalmazásával. Alapvető fontosságúnak tartjuk a komplex megelőző gondozást, ideértve a női nemi szervek daganatos megbetegedéseinek megelőzését.
Az ellátás magas színvonalát egészségügyi csapatunk minden egyes tagjának tudományos képzésével biztosítjuk, klinikai praxisuk tekintetében éppúgy, mint intézményünk legkorszerűbb technikai eszközökkel történő felszerelésével.
Cégünknél a kellemes környezet és a diszkréció magától értetődik.

 

Nőgyógyászati ellátás

  1. Szűrővizsgálatok
    Évente egyszer minden nőnek részt kell vennie egy nőgyógyászati szűrővizsgálaton, melynek a kenetvétel is részét képezi. Ennek célja a méhnyakrák-megelőző elváltozásainak felismerése és a kezelés korai megkezdése. Az ellenőrző vizsgálat során hüvelytükrözést, kolposzkópiát (a méhszáj mikroszkópos vizsgálatát), citológiai kenetvételt, az alhas végigtapintását és ultrahang vizsgálatot végeznek.
  2. Nőgyógyászati betegségek feltárása, kezelése, ultrahang-vizsgálat.
  3. Méhnyakrák elleni védőoltás.
  4. Konzultáció a legmegfelelőbb fogamzásgátló módszer kiválasztásáról.
  5. Fiziológiás és veszélyeztetett terhességgel kapcsolatos tanácsadás.
  6. A változókori tünetegyüttesre, valamint hormonpótlásra vonatkozó tanácsadás.
  7. Nőgyógyászati endokrinológia.
Nahoru